Geboren: ja maar da’s lang geleden.

 

Leeftijd; als ik het ga zeggen zul je het niet geloven. Dus dit laat ik in het midden. Maar als je onze bandleden ziet dan is het goed dat er nog groene appels aan de boom hangen.

 

Hoe is’t begonnen? Zoals menig muzikant liggen ook mijn roots in de kerk. Alleen was die kerk van ons minder bekend. We speelden in het jongerenkoor. Ik geloof 4 gitaristen en een drummer.Later kwam er nog een fluittiste bij. Zo werd de monotonie een beetje doorbroken.

Ook nog gitaarles gevolgd. Muziekschool in Baarle Nassau. Maar de leraar die we hadden speelde geen gitaar maar viool. Ach, zo’n ding heeft ook snaren dachten ze daar. De man kwam uit Rotterdam en speelde in het Rotterdams Philharmonisch orkest. Het was een verstrooide man maar wel enthousiast.

 

Verder nog in bandjes gespeeld?

Niet zoveel eigenlijk. Op de binckhorst was de personeelsband opgericht. Een maal per week werd in de aula geoefend. Spullen werden onder het toneel naar boven gebracht en op een krakkemikkige installatie werd gerepeteerd. Toch zat er na een aantal mutaties wel schot in de zaak. Het niveau werd wat hoger. Maar dat we nou echt internationaal gingen, dat dan weer niet. Optredens bleven beperkt tot klinkerbuurt, een woongedeelte op het terrein  en de “vijfde”, de personeelskroeg.

Toch is daar wel Pagina 2 uit voortgekomen. De band speelde soul,disco en wat rock. En toen werd ook buiten de regio gespeeld. We repeteerden nog steeds op de binckhorst met 2 bwoners als vaste bewonderaars, te weten Erwin en Wilfred. Erwin had een prachtige gitaar zonder snaren en hing die direct bij binnenkomst om zijn nek. Een pilsje erbij en de avond kon niet meer stuk voor hen.

 

Maar nu dus Plug-it:

Een lekkere band met mooie vocalen.Iets wat we allemaal wel erg belangrijk vinden. En met mensen die op verschillende fronten ontzettend veel ervaring hebben . Wat wil je nog meer.